Съмнявам се, че „Грипен“ са най-добрите изтребители. Това заяви министър-председателят Бойко

...
Съмнявам се, че „Грипен“ са най-добрите изтребители. Това заяви министър-председателят Бойко
Коментари Харесай

Премиерът: Съмнявам се, че „Грипен“ са най-добрите изтребители

Съмнявам се, че „Грипен“ са най-хубавите изтребители. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов пред публицисти.

„ До изтребителите ли е опряла сега армията? Тези изтребители защо ни трябват сега? Първо ни би трябвало сухопътна техника. „, разяснява министър председателят.

Той напомни, че ГЕРБ са спечелили изборите с обещанието за двойно нарастване на учителските заплати. „В мандата ние го вършим. Патриотите споделиха, че желаят минималните пенсии, вършим ги. Искаме доста от инфраструктурните планове да ги приключим, тъй като стопанската система и промишлеността са тези, които вършат към този момент 4% ръст“, уточни Борисов.

„ Изведнъж се оказа, че за един месец се смениха всички военни специалисти и незабавно – без въоръжението 1,5 милиарда, с въоръжението – 3 милиарда Ами като извадим 3 милиарда в този момент, което от всичкото изброено, какви заплати, на кой ще вдигнем“, попита министър-председателят и добави: „Съмнявам се, че това са и най-хубавите изтребители. Затова желаеме в този момент, има, да се направи оценка “, сподели още той.

„ Да забележим със 7 самолета каква защита толкоз ще се реализира в България, каква сигурност. Ще победят във въздушен пердах кои? Срещу кой ще ги надигнем? Тези изтребители кои други ще смъкват? Питам ви аз, не мога ли да задам един въпрос, вие сте обществени медии. Като не сте специалисти, и аз не съм. Затова като министър председател желая да разделя и да има и за учители, и за пенсионери, и за актьори, и за военни, и за Министерство на вътрешните работи, и за пожарникари, санитари, доктори. Всички желаят “, сподели Бойко Борисов

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР